Humdakin Dish Soap

109,00 DKK
excl. shipping
Availability: In stock

—-

Model: 291

HUMDAKIN OPVASKEMIDDEL
750 ml.

Et flydende rengøringsmiddel, som effektivt fjerner fedt og snavs ved opvask. Opvaskemidlet er både effektiv, velduftende og fungerer som et dekorativt element i dit køkken - perfekt til den daglige opvask, køkkenrengøring og styling.

Brug opvaskemidlet med Humdakin opvaskebørster for en effektiv og bæredygtig rengøring og tør af med viskestykker af økologisk bomuld.

Opvaskemidlet indeholder en speciel sammensætning af plejende ekstrakt af havtorn og salvie, der hjælper med at beskytte huden og efterlader dine hænder bløde efter brug. Opvaskemidlet er unik for dets langvarige og behagelige duft.

Featured Recommendations
Description

BRUGSANVISNING
Dette produkt er et koncentrat. Anbefalet dosering: Et pump til fem liter varmt vand. Ved tilførelse af opvaskemidlet direkte på de snavsede objekter, skyl med rent vand efter vask. Tænk på miljøet ved dosering af rengøringsmidlet - overforbrug ikke.
For fugtede og bløde hænder brug en af HUMDAKINs håndlotions efter opvask.


HUMDAKINs flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer. HUMDAKINs produkter indeholder allergenvenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. HUMDAKINs flydende produkter er dermatologisk testet.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo