Humdakin Laundry soap

105,00 DKK
excl. shipping
Availability: In stock

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 612

VASKEMIDDEL fra Humdakin i genanvendelig plastik flaske 
1000 ml.

Flydende vaskemiddel, der efterlader tøjet rent, blødt og velduftende efter hver vask.Vaskemidlet indeholder naturlig ekstrakt af kamille og havtorn, som er kendt for deres sensitive og allergivenlige egenskaber.

Fibrene renses blidt og tøjet efterlades blødt, med en skøn duft af ro og renlighed - selv tøj udsat for overdreven fysisk aktivitet. Vaskemidlet har en mild duft, som matcher HUMDAKINs skyllemiddel. For en mere bæredygtig vasketøjsrutine, kan du komme vores uld dryer balls i tørretumbleren sammen med det nyvasket tøj, for at reducerer tørretiden.

Vaskemidlet indeholder beskyttende og farvebevarende egenskaber, og kan anvendes til både maskinvask og håndvask, alle tekstilfarver og alle tekstilmaterialer pånær uld og silke, som med fordel kan vaskes med HUMDAKIN uld og kashmir vask.

Featured Recommendations
Description

BRUGSANVISNING
Dette produkt er et koncentrat. Vask altid efter anvisningen. Tøj der ikke er farveægte bør vaskes separat. Brug ikke vaskemidlet til uld eller silke. Tænk på miljøet ved dosering af rengøringsmidlet - overdreven brug gør ikke tøjet renere og skader miljøet.

Vi anbefaler 2 fyldte laundry soap skruelåg per vask, hvilket svarer til 2 spiseskefulde, eller 30 ml.
1000 ml / 30-35 vaske

Tip: Besværlige pletter kan gnides med et par dråber af vaskemidlet inden vask. Lad det virke i 10 minutter og vask derefter som normalt.

HUMDAKINs flydende produkter er fri for parabener, farvestoffer, æteriske olier, kemiske parfumer, hormonforstyrrende- og kræftfremkaldende stoffer. HUMDAKINs produkter indeholder allergenvenlig parfume og kun milde konserveringsmidler. HUMDAKINs flydende produkter er dermatologisk testet.

Emballagen er lavet af genanvendeligt plastik.

Ingredienser: Between (no less than or equal to) 5 and (no more than) 15% anionic surfactants, preservation agents (2phenoxyethanol), enzymes and perfumes

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo