Woud Stedge shelf (80 cm), smoked oak

1.819,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 3 item(s) left in stock

—-

Model: 140013

Stedge væghylde i røget eg fra WOUD.


Måler
Hylde: L 80 cm, D 22 cm
Højde: 120 cm

Stedge handler om lethed, purisme og en klar struktur. Det subtile design er en optisk illusion, da de solide hylder synes at hænge ved en tråd. Dens tynde konstruktion skaber et øjebliks undring over, hvordan det er muligt at hænge hylderne på væggen, men den minimale brug af nødvendige dele bruges til at skabe en stabil og funktionel hylde. Hovedideen bag Stedge var at skabe et lagerplads til objekter på væggen for at få mere ledig plads på gulvområdet. Med sit lette udtryk og de fine kanter vil Stedge være et perfekt match til ethvert rum. Udvid reolsystemet med flere hylder, og vælg enten en lang eller kort toptråd for at gøre det perfekt på din væg.

Featured Recommendations
Description

Stedge væghylde i røget eg fra WOUD.

Væghylden er flot ,let og elegant i sit design og udtryk. Det stilrene udtryk, gør hylden perfekt til ethvert rum. Brug hylden til dine yndlings figurer , vaser og bolig nips og lad det komme til sin ret, på den simple Stedge hylde.

Det er muligt at tilføje ekstra hylder til Stedge - den kommer dog fra start med to hylder og en metal wire til at holde hylderne på plads.

Designet af Leonard Aldenhoff En ung og talentfuld designer født i Tyskland. Hans baggrund som uddannet industrimekaniker og industridesigner kombinerer know-how, kreativitet og æstetik. Inspireret af teknisk og geometrisk præcision viser hans arbejde et design præget af klare former og udvalgte materialer. Stedge hylde (80 cm) røget eg VARENUMMER: 140013

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo