Woud Stedge shelf (80 cm), white oak

1.999,00 DKK
2.025,00 DKK
You save: 26,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 1 item(s) left in stock

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 140015

Woud Stedge hylde (80 cm), hvid eg

Stedge handler om lethed, purisme og en klar struktur. Det subtile design er en optisk illusion, da de solide hylder ser ud til at hænge ved en tråd. Dens tynde konstruktion skaber et øjebliks undring over, hvordan det er muligt at hænge hylderne på væggen, men den minimale brug af nødvendige dele bruges til at skabe en stabil og funktionel hylde. Hovedideen bag Stedge var at skabe et lagerplads til objekter på væggen for at få mere ledig plads på gulvområdet. Med sit lette udtryk og de fine kanter vil Stedge være et perfekt match til ethvert rum. Udvid reolsystemet med flere hylder, og vælg enten en lang eller kort toptråd for at gøre det perfekt på din væg.

Featured Recommendations
Description

Designet af Leonard Aldenhoff En ung og talentfuld designer født i Tyskland. Hans baggrund som uddannet industrimekaniker og industridesigner kombinerer know-how, kreativitet og æstetik. Inspireret af teknisk og geometrisk præcision viser hans arbejde et design præget af klare former og udvalgte materialer.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo