Kristina Dam Studio Curved Side Table sidebord i beige

2.075,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

—-

Model: 130200001

Det buede sidebord er et smukt og tidløst lille bord, der kombinerer en skulpturel udtryk med et funktionelt design og er blevet et meget populært møbel efterhånden.

Sidebordet er lavet af beige/ off-white pulverlakeret stål og kan også opbevare dine blade, tidsskrifter og magasiner under bordpladen.

Et enkelt design fra Kristina Dam Design Studio.

brugsvejledning

 
26 L x 35,5 B x 36 H cm
Featured Recommendations
Description

Curved Side Table, er et små-møbel / lille bord til i det moderne hjem. Omhyggeligt designet i alle detaljer og med et nutidigt udtryk med klare referencer til den stolte nordiske og minimalistiske designtradition. Bordet kan både benyttes som sengebord eller sidebord ved din sofa eller yndlingsstol i stuen.

Bordet er fremstillet i beige pulverlakeret stål, og kan opbevare en håndfuld af dine yndlings bøger, magasiner eller aviser på en smuk måde. Et sidebord i et nutidigt dansk design til det moderne interiør og indretning. 

Alle designs fra Kristina Dam Studio kan beskrives som minimalistiske og enkel – alle overflødige detaljer er fjernet i designprocessen, og kun den skarpe rene form står tilbage i det endelige møbel.

Kristina Dam Studio tilbyder en bred vifte af sofa- og sideborde, der alle er produceret i Europa af de bedste materialer. Alle møbler er designet i København af Kristina Dam. 

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo