Kristina Dam Grid Cabinet i hvid

10.239,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)
Model: 132000027

 

Kristina Dam Studio Grid Vitrineskab | Skænk i beige

 

 

Grid Cabinet vitrineskabet er fremstillet af beige perforeret stål og er perfekt som enten et rummeligt opbevaringsmøbel eller/og udstillings møbel af hjemmets designobjekter og fremtræder med et let og luftigt udtryk.

En elegant transparent designet skænk. Anvend skænken som et rummeligt opbevaringsmøbel eller/og udstillings møbel af hjemmets designobjekter.

 

76 L x 45 W x 131 H cm

Leveres usamlet

Featured Recommendations
Description

Grid Vitrineskab fra Kristina Dam Studio – er en moderne høj-skænk udformet i beige pulverlakeret stål, som giver skænken et enkelt, grafisk og maskulint udtryk.

Grid Vitrineskabet leveres med tre fastmonterede perforerede stålhylder. Lågerne er hængslet i vitrineskabets sider og de lukkes med en skjult magnetlukning - enkelt og elegant. Fronten, toppen og sider på vitrineskabet er udført i perforeret sortlakeret stål, hvilket giver skabet et transparent udtryk til trods for sin store størrelse. Bag-pladen i højskænken er ikke lavet i perforeret stål, men udført i én solid stål-rygbeklædning, så væggen bag skabet kommer altså ikke til syne. Med denne skænk i beige stål fås masser af ekstra opbevaringsplads. Et vitrineskab i et tidsløst og stilrent design. Der er flere vitrineskabe i Grid kollektionen fra KDS- højskænken Grid Cabinet i sort stål og den lave skænk Grid Sideboard ligeledes udført i sort pulverlakeret stål.

 

montage vejlendning

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo