St. Right rygsæk Blue leaves

310,00 DKK
excl. shipping
Availability: Only 2 item(s) left in stock

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: G4100202

Alle vil kunne lide denne rummelige og funktionelle skolerygsæk. Skoletasken er kendetegnet ved et meget omhyggeligt udførelse og et interessant mønster med blå blade. Det materiale, som rygsækken er syet fra, er vandtæt og holdbart. Rygsækken er meget rummelig og har 4 store rum . I et af rummene er der en stor A4-fane og en fleece-smartphone-lomme ; det andet rum passer også let til A4-format; i det tredje rum er der et stort lynlås med lommer, i det fjerde rum er der en arrangør for kuglepenne og en nøglering . Det forreste kammer er forstærket udefra med skum, der beskytter indholdet mod mulig skade. På siderne har rygsækken to åbne lommer til en vandflaske eller vandflaske. Alle lynlåse er med store handy trækkere . Bagsiden af rygsækken er afstivet, ergonomisk og dækket med åndbart materiale . Skulderstropperne er brede, blødt polstret og dækket med åndbart materiale på undersiden . Bunden af rygsækken er forstærket med tykt skum. Øverst har rygsækken et syet ind blødt, polstret, forstærket bærehåndtag og en stikkontakt til hovedtelefoner . Rygsækken inkluderer også en behagelig brystrem og et bælte, der strammer kammeret .

Teknisk data:

højde: 43 cm

bredde: 32 cm

dybde: 21 cm

Featured Recommendations
Description

vægt: 880 g

kapacitet: 23l

Materiale: Polyester

rengøres ved hånden ved 30 grader 

mønster: blå blade, blå blade

Model: BP1

 

St. Right er en fortsættelse af det originale tekstilmærke til teenagere St. Reet, der kombinerer funktionalitet og komfort. Produkterne er designet med stor omhu og opmærksomhed på enhver detalje, der påvirker brugerens komfort. Alle modeller er inspireret af aktuelle by tendenser. Hver rygsæk, skuldertaske, blyantkasse er lavet af vandtætte materialer i højeste kvalitet, hvilket øger holdbarheden. Alle disse funktioner tilfredsstiller selv de mest krævende forbrugers behov.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo