Soround sofabord, betonplade

2.679,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 110519

Soround sofabord, fiberbeton plade og sort metal ben

(Ø:60 x H:44 cm) 

Soround er en enkelt, elegant og moderne udgave af et sofabord. Konstruktionen med blødheden i det cirkulære bordplade og de elegante sorte bordben danner en ny fortolkning af det klassiske sofabord. Soround-serien findes i forskellige størrelser og højder, hvilket giver mulighed for overlappende struktur. Kombiner forskellige materialer og skab karakteristiske udtryk, der matcher din stil. Bordene er ideelle til indendørs loungeområder, stuer, caféer og restauranter.

Featured Recommendations
Description

 

Designet af Studio Nur Et dansk designstudie grundlagt af Maja Bøgh Vindbjerg. Hendes baggrund som arkitekt er synlig i de skulpturelle og arkitektoniske linjer i hendes design. Med et minimalistisk udtryk i tankerne sigter hun mod at skabe tidløst og funktionelt design, der er forankret i den skandinaviske designtradition. Hun har efterladt sit præg på WOUD-kollektionen med Auka-blomstativ, Baenk-bænk, Gap-vedhæng, Geyma skænk, Lean lænestol og Soround-borde.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo