Woud Arc side table 42cm

4.249,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 110513

Woud Arc sidebord i sort

ARC tager sit navn fra det matematiske koncept med en glat kurve, der forbinder to punkter i en cirkel. ARC-bordet inviterer sin bruger til at gøre brug af de simple funktionaliteter, brug en finger til at dreje den øverste bordplade. Lad den være åben med dine yndlingsgenstande udstillet eller luk låget for at skjule dit rod. Overfladen på det indvendige opbevaringsrum er dækket af et glat nanolaminat for at komplementere asketræet, mens den trebenede konstruktion tilføjer et legende og let præg til det geometriske formede design.

D: 42 cm
H: 45 cm

Featured Recommendations
Description

Designet af Ditte Vad og Julie Begtrup De to danske designtalenter studerede sammen og fandt ud af, at de delte samme æstetiske sans, syn på materialer og udtryk i deres design. Med en tro på, at designere har mulighed for at forbedre omgivelserne, sigter de efter at skabe ærlige og funktionelle designs, der tillader et dynamisk samspil mellem designet og dets bruger.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo