Dara sofa 210x95 cm. mørk sand

21.999,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-8 day(s)

—-

Model: A00004750
Smuk, komfortabel og voluminøs sofa i et nordisk design i farven mørk sand fra Lene Bjerre. Denne Dara sofa er fremstillet af egetræ, skum af højeste kvalitet og mørk sandfarvet hør, som er både moderne, klassisk og rigtig praktisk i brug.
Sofaen måler L210xB95xH75 cm.
Med sit bløde, indbydende design og skandinaviske toner, sikre sofaen en harmonisk og afslappende fornemmelse i hele rummet og er perfekt til når du skal slappe af med en kop kaffe eller en god bog. Sofaen er intet mindre end et fantastisk sammensurium af god kvalitet, komfort og æstetik, som tilsammen indfanger en helt specielt stemning. Dara sofaens charme er altså bare ikke til at stå for.
OBS: Vi anbefaler at du bytter både sædepuder og ryglænspuder med jævne mellemrum, for at sikre at elasticiteten bevares i hele sofaen.
 
Featured Recommendations
Description

Smuk, komfortabel og voluminøs sofa i et nordisk design i farven mørk sand fra Lene Bjerre. Denne Dara sofa er fremstillet af egetræ, skum af højeste kvalitet og mørk sandfarvet hør, som er både moderne, klassisk og rigtig praktisk i brug. Sofaen måler L210xB95xH75 cm. Med sit bløde, indbydende design og skandinaviske toner, sikre sofaen en harmonisk og afslappende fornemmelse i hele rummet og er perfekt til når du skal slappe af med en kop kaffe eller en god bog. Sofaen er intet mindre end et fantastisk sammensurium af god kvalitet, komfort og æstetik, som tilsammen indfanger en helt specielt stemning. Dara sofaens charme er altså bare ikke til at stå for. OBS: Vi anbefaler at du bytter både sædepuder og ryglænspuder med jævne mellemrum, for at sikre at elasticiteten bevares i hele sofaen.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo