Woud Mono bar stool, hvidpigmenteret eg

3.999,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 100810

Mono er resultatet af utraditionel tænkning. Serien er kendetegnet ved et udfordrende design kombineret med enkel og ren æstetik. Designet ud fra ideen om at folde træ som et stykke papir til en kegleform, hvilket udfordrer traditionel tænkning og produktion. Egenfinerkonstruktionen giver Mono et let og raffineret udtryk med rod i den skandinaviske designtradition. Stolen har fået sit navn fra produktionen, da hele udvalget af sæder alle er produceret ved brug af det samme værktøj.

Width: 43.70 cm
Depth: 44.70 cmHeight: 87.60 cm
Seat height: 75 cm

Featured Recommendations
Description

Designet af Kasper Nyman En dynamisk finsk designer. Han designer ud fra en stærk idé med stor opmærksomhed på identitet, funktionalitet og kvalitet. Med de elegante linjer og bløde former viderefører han den moderne skandinaviske designtradition. Hans arbejde med naturlige træmaterialer og enkel æstetik går igen i Tail Wing-krogene, Pause og Mono-serien.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo