Woud Mono dining chair, oak

3.999,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 2-8 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 100010

Mono spisestol i egetræ og finér fra Woud

H78cm D51cm B45cm

Mono er resultatet af utraditionel tænkning. Serien er kendetegnet ved det udfordrende design kombineret med enkel og klar æstetik. Designet ud fra ideen om at folde træ som et stykke papir i en kegleform, som udfordrer traditionel tænkning og produktion. Den karakteristiske form muliggøres med den unikke certificerede finske bjørk, UPM Grada. Eg finérkonstruktion giver Mono et let og raffineret udtryk, der er forankret i den skandinaviske designtradition. Stolen har fået sit navn fra produktionen, da hele udvalget af sæder, der bruges til bar-, spisestue- og loungestole, er alle produceret med det samme værktøj.

Featured Recommendations
Description

Designet af Kasper Nyman En dynamisk finsk designer. Han designer fra en stærk idé med stor opmærksomhed på identitet, funktionalitet og kvalitet. Med de elegante linjer og bløde former viderefører han den moderne skandinaviske designtradition. Hans arbejde med naturlige træmaterialer og enkel æstetik gentager sig i serien Tail Wing kroge, pause og Mono.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo