Står du og skal udskifte dit gamle toilet hvad enten om det er gået i stykker eller bare blevet kedelig at se på har vi toiletter til både gulvmontering eller væghængt montering.

Vi forhandler toiletter fra de kendte mærkevare producenter som f.eks. Grohe , Geberit Aquaclean , Ifö , Gustavsberg , Duravit og Villeroy & Boch.

 

Gulvstående toiletter med enten S-lås " afløb ned i gulvet " P-lås også kaldet universal lås " afløb tilbage mod væg " som fås med eller uden rengøringsvenligt glasur.

 

Væghængte toiletter har en bolte afstand på enten 180mm eller 230mm og derfor skal man være opmærksom på dette hvis man blot ønsker at udskifte sit gamle vægmonteret hængetoilet, skal man lave en ny installation med f.eks en Geberit eller Grohe indbygningscisterne er det ikke vigtigt med bolte afstanden da disse cisterner understøtter begge modeller.

Vi har både løssalg af toiletter , toiletsæder og cisterner men du kan også finde pakkeløsninger hvor det hele er inklusivt.

 

Bidet toiletter er endelig for alvor kommet til Danmark efter det er mere end 50 år siden det kom i Schweiz af den store producent Geberit, de kom med skylletoiletter året før japanerne, men i Japan tog man hurtigere imod det og gjorde det til en standard, mange vil sige at det vil vi aldrig prøve, men folk som først har prøvet det bliver oftest positivt overasket.

 

Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo