Kristina Dam Studio Rectangle LED wall lamp

2.630,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-5 day(s)

FERIE & FORRETNINGSREJSE

Vi sender lagervarer frem til og med Torsdag den 23 juni - herefter bliver næste afsendelse Mandag den 25 juli. ( enkelte varer undtaget hvis de kan sendes direkte fra leverandør/producent.

Er du i tvivl om din vare kan nå med inden vi går på ferie så send os en besked nede i højre hjørne.

God Sommer 

Model: 132000018

Rectangle LED Design Væglampe i Sort fra Kristina Dam Studio

Rectangle lampen er en dansk designet væglampe, ideel til placering på væggene i din entre, stue og trappeopgang. Stil lampen på et af dine møbler - den kan nemlig også bruges som bordlampe da den kan stå på sin stålbase. En væglampe der afgiver blød ambient belysning i et nutidigt og tidsløst design.

W6XL19,5XH59CM

Den rektangulære lampe afgiver et fint og blødt lys som giver en varm og rummelig belysning i hjemmet, uanset hvorend du vælger at placere lampen.

brugsvejledning

Lampen bliver tit udsolgt, derfor er det en god ide at forudbestilles i god tid.

Featured Recommendations
Description

Rectangle Lamp er en enkel og elegant designet LED væglampe fra Kristina Dam Studio. Rectangle væglampen er ikke alene en væglampe, men kan også finde anvendelse som bordlampe. Med nøglehulsmontering på bagsiden af lampens stålhus, er det nemt at montere lampen.

Alle fire skulptur-lamper fra Kristina Dam Studio er designet omkring to grundelementer - en stålramme og en metalbase i forskellige geometriske former. På Bordlampen, Dot Table Lamp, er stålrammen som afgiver belysningen fæstnet på en kugleform - deraf produktets navn. På den smukke standerlampe Cylinder Floor Lamp - er stålrammen fæstnet på en cylindrisk base. 


Lamperne fra Kristina Dam Design Studio er mere end "bare" lamper - de er en kombination af at være en skulptur og et stykke belysning. Brug Rectangle væglampen i din stue, hjemmekontor eller entré - den vil helt sikkert give den perfekte ambiente belysning, og tilføre rummet et dekorativt og smukt udtryk, uden at det bliver for meget.

For more information, please visit this product's webpage.

Others also bought
Follow Us
Subscribe newsletter
We support
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo