Meraki shampoo, 500ml

125,00
160,00
Du sparer: 35,00
Lager: Kun 5 stk. tilbage
Cotton Haze Linen Dew Silky Mist

Mild og effektiv shampoo fra Meraki.

Produktet tilføres i fugtigt hår, fra hovedbunden og ud i spidsene.

For ekstra skum tilføres ekstra vand efter fordelingen. Skyl grundigt efter med vand.Ved kontakt med øjnene, skyl grundigt med vand.

Fås i tre varianter:

  • Cotton haze: til mere volume

        I denne shampoo er der økologisk rosmarin, som er god til sensitiv hårbund, rødme og giver styrke til håret. Sandeltræ giver glans til håret og hjælper med fedtet hovedbund

  • Linen Dew: til skadet hår

          Med økologisk solsikkeolie, en stor figtgiver som genopbygger og heler håret. Geranium fremmer heling på håret og har en meget reparerende effekt. Heler håret indefra og ud.

  • Silky Mist: Til normalt/tørt hår.

         Med økologisk solsikkeolie, som giver håret fugt og hele det. Havtorn tilører fugt, Omega-7 og Antioxidanter som beskytter mod skader, der kommer fra forurening og kemikalier

 

Forslag til dig
Beskrivelse

Hos Meraki udvikler de plejeprodukter, med ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres gode egenskaber og naturlige dufte. De skaber ærlig og gennemskuelig hudpleje, som er til at stole på, og gøre det nemt for dig, at vælge de bedste produkter til dig selv og dine kære.

INGREDIENSER

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glutamate, C12-15 Pareth-12, Sodium PCA, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Levulinate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Extract, Hippophae Rhamnoides Seed Extract, Citral, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Limonen/d-Limonene, Linalool.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo