Lene Bjerre Gardia bænk, sort eller grøn metal

2.999,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-5 dage - gælder også ved afhentning på vores lager.
Grøn Sort

Håndlavet bænk af jern i farven sort.

Denne Gardia bænk måler L135xB55xH82 cm.

Inkorporer et naturligt og retro element i din indretning, med denne skønne Gardia bænk, og kryder de klassiske elementer med et nyt og anderledes møbel, for at tilføje et element af overraskelse.

OBS: Alle produkterne fra Gardia serien er lavet med en anti-rust behandling, så de tåler udendørsbrug.gratis fragt på denne vare

 

Forslag til dig
Beskrivelse

Gardia havemøbelserien skaber en forfriskende havestemning med sit klassiske, industrielle design og udtryk. Serien består af alt, hvad der er nødvendigt for at skabe en ægte afslappende oase, med stole, bænke, borde og en reol. Gardia er lavet af jern af høj kvalitet, som har gennemgået en række anti-rustbehandlinger. Jernet er genanvendeligt og nedbrydeligt, hvilket betyder, at der kan gives liv til nye produkter, når du ikke har brug for dine havemøbler mere. Det er en bæredygtig cirkulær proces, som vi er glade for at være en del af. Gardia serien kan kombineres med behagelige puder, der kan skabe rammerne for en hyggelig sommeraften med familie og venner. Serien er også oplagt at bruge indenfor og vil skabe en fin, rå, industriel kontrast til fint, klassisk interiør.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo