Kristina Dam Studio Candle Mobile adventskrans

1.650,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-5 dage - gælder også ved afhentning på vores lager.

Candle Mobile lysestage er en ny eksklusiv adventskrans fra Kristina Dam Studio. En krans designet i massiv messing og rustfrit stål med plads til fire lys i den hængende stage. Hæng den som en mobile fra loftet eller i dit vindue og tænd lysene. Candle Mobile kan nemt benyttes som julens nye designer adventskrans, men cirkel lysestagens tidsløse design gør at den kan anvendes hele året

W2,4XL43XH43CM F/ 22MM CANDLE

brugsvejledning

Forslag til dig
Beskrivelse

Candle Mobile er et enkelt og elegant design. Sæt 4 stearinlys i cirklen af stål og messing, og du vil have en moderne version af den traditionelle adventskrans. Det vil være en perfekt gave i den søde juletid. Naturligvis kan denne dekorative Candle Mobile også anvendes året rundt. Overfladen af rustfrit stål laver en stor kontrast til det polerede messing, og det kan bl.a. om sommeren være flot, at dekorere den cirkulære skulptur med årstidens blomster.


Kristina Dam Studio er et dansk design bureau, der designer en bred vifte af skulpturermøbler og accessories til den moderne indretning. Alle produkterne er fremstillet i Europa og designet i København af Kristina Dam og hendes team. Alle designs er lavet med en dyb respekt for den skandinaviske design arv.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo