Kristina Dam Studio Dome vase, S

400,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-5 dage - gælder også ved afhentning på vores lager.

Denne blomstervase fra Kristina Dam Studio er fremstillet af grå mat glaseret terrakotta. Vasen er glaseret indvendig hvilket gør den vandtæt.

Denne lille version af Dome vase, har en lille topåbning og er perfekt til en enkel og elegant styling med én blomst eller gren.

Dome Vase serien fås i fire størrelser med fire unikke former.

Ø14XH20CM

Forslag til dig
Beskrivelse
Bring en følelse af naturlig stil ind i ethvert opholdsrum med denne grå/brune terrakotta Dome Vase fra Kristina Dam Studio. Denne dekorative vase er fremstillet af slidstærkt terrakotta, og den matte finish giver vasen et stilfuldt og elegant udtryk. Det vandtætte design giver dig mulighed for at anvende vasen til en friskplukket blomst, grøn gren, eller du kan bruge den til en mere permanent udsmykning med en tørret gren, græs eller kunstig blomst. Dome Vase kan tilføre dit interiør en moderne og elegant stil - og med alle fire vaser i dit hjem, har du altid den perfekte vase til enhver lejlighed. Alle blomstervaserne er vandtætte og kan indeholde vand.


Dome Vase kollektionen, fra Kristina Dam Studios, er allerede en klassiker. Kristina Dam Studio begyndte med et lille udvalg af plakater, men er siden vokset til at omfatte en række ikoniske designs.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo