Triple Color Lanterne i galvaniseret - sort lakeret samt kobber

Pris fra
749,00
Lager: Leveringstid er 2-8 dag(e).
  • Størrelse: 17x17x33,5cm Mini
  • Model/varenr.: 40.451
  • Vægt: 2
749,00
  • Størrelse: 19x19x42,5cm Midi
  • Model/varenr.: 40.452
  • Vægt: 3
979,00

TRIPLE COLOR LANTERNE

Fås i følgende størrelser:

MINI Mål: 17 x 17 x 33,5 cm. Vægt: 1,8 kg.
MIDI Mål: 19 x 19 x 42,5 cm. Vægt: 2,5 kg.

Triple lanternen er A2 Livings nyeste skud på lanternestammen og er et frækt og anderledes bud på en lanterne, i et materiale mix af vores øvrige lanterner i henholdsvis galvaniseret, mat sort lakeret og kobber materialer.

I samme tidløse og minimalistiske design som de øvrige lanterner i robuste og vejrbestandige materialer. Så enkelt, så dansk ...!

Lanternerne er tilpasset det danske vejr - året rundt, år efter år. De er robuste og tunge og vælter ikke for et godt ord. De er udført i rustikt, kraftigt og vejrbestandigt plade. Hanken er udført i rustfrie materialer. De er designet med en smart og brugervenlig "easy luk" magnetlukning.

Et perfekt produkt til Mors dag-gave, værtindegave, firma(jule)gave og ikke mindst er den ideel til kunder, der bor i kystnære områder.

Man skal være opmærksom på at produktet er lavet af 3 forskellige materialer der arter sig forskelligt i vejr og vind, som også kan betyde at materialerne i princippet "smitter" af på hinanden.

Forslag til dig
Beskrivelse

Lanterner er et klassisk og stilrent indretningselement, som man aldrig går galt i byen med. De tilfører en eksklusiv elegance og ægte intim hygge til indretningen af ethvert moderne hjem.

Lanternerne i A2 Livings kendte, enkle og minimalistiske design er perfekte til den moderne boligstil og boligindretning - ude som inde.

Enkelt design i kraftige kvalitetsmaterialer, som gør, at den har en lang levetid, samt den utroligt nemme magnetlukning. Simpelthen en lanterne, der kan klare det hårde, omskiftelige danske vejr med sne, slud, frost, blæst, regn osv.

En lanterne, der udstråler og indeholder det, som rigtigt mange af jer har søgt efter i årevis.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også