Hos Benelihome.dk er vi i gang med et eksperiment med en såkaldt månedskasse.

Månedskassen foregår som udgangspunkt via vores profil på Facebook , det er gratis at være medlem af månedskassen.

Man tilmelder sig månedskassen ved at gå ind på vores Facebook profil her https://www.facebook.com/Benelihome.dk/ skrive en privat besked at man ønsker at være medlem af månedskassen , vi kvitterer med et OK når den er gået igennem.

Hvorfor en månedskasse ? Jo en månedskasse er en god og nem løsning på at handle i hverdagen og fungerer ved at der løbende kommer supergode tilbud i begrænset mængder der offentliggøres på vores Facebook eller Instragram profiler, for at bestille disse varer kommenterer man under varen med et JA TAK og antal man ønsker.

 

Den sidste i måneden fremsendes der så en oversigt over de varer man har valgt at lægge i sin månedskasse og der sendes en MobilePay anmodning som skal betales senest den 3 i måneden - har man ikke mobilepay vil der være mulighed for at indbetale via bank.

Man kan også få sendt sin månedskurv før hvis man ønsker dette MEN man kan IKKE have varer liggende i kurven i mere end den iganværende måned.

Er kurven på mere end 399kr fremsendes det fragtfrit med PostNord til nærmeste postbutik, man kan også hente i vores butik efter aftale.

Når man har sagt ja tak til et tilbud svarer det til en ordre og vi beder derfor folk respektere at man så husker at købe varerne i sin månedskurv, da der er snakke om yderligere nedsat varer i et begrænset parti skal alle jo gerne have en fair chance for at købe, og hvis man bestiller varer til sin kurv uden at betale bliver man automatisk slettet fra månedskurven og man må købe sine varer på normalvis.