Strielle tæppe 150x150 cm. lysegrå/mørkegrå

1.359,20 DKK
1.699,00 DKK
Du sparer: 339,80 DKK
Lager: Leveringstid er 3-8 dag(e)

Mål: L150xB150 cm

Farve: lysegrå & mørkegrå

Kan et gulvtæppe være lavet af genanvendte plastflasker? Tæpperne fra Strielle serien er ikke som noget andet - ville du tro os, hvis vi sagde, at tæppet er lavet af genanvendte plastflasker? Den er god nok! Vi vil hellere bruge plastflaskerne i vores smukke tæpper i stedet for, at det ender i havet.

Til både inde og ude brug

Forslag til dig
Beskrivelse

Mål: L150xB150 cm

Farve: lysegrå & mørkegrå

Kan et gulvtæppe være lavet af genanvendte plastflasker? tæppet fra Strielle serien er ikke som noget andet - ville du tro os, hvis vi sagde, at tæppet er lavet af genanvendte plastflasker? Den er god nok! Vi vil hellere bruge plastflaskerne i vores smukke tæpper i stedet for, at det ender i havet.

De miljøvenlige polyesterfibre er lavet af genanvendelige plastikflasker. Tæppet er håndvævet af dygtige kunsthåndværkere. Pga. vævemetoden, så kan størrelsen på gulvtæppet variere med +/- 3%.

Det er vævet på sådan en måde, så gulvtæppet bliver slidstærkt og kan holde i mange år. Strielle gulvtæppet er også behandlet med blide UV stråler, som sørger for at tekstilet har svære ved at falme over tid. Og det bedste er: at tekstilet føles lige så blødt under dine føder som almindeligt uld!

Tæppet vejer ikke særlig meget, kan vendes om, og vaskes i hånden ved 30 grader.

Du kan finde gulvtæpper fra Strielle serien i flere forskellige størrelser. De kan alle sammen bruges til både indendørs og udendørs brug.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo