HH6 Sengebord-sofabord i stål og genbrugstræ

1.900,00
Lager: Leveringstid er 17-20 dage - gælder også ved afhentning på vores lager.

Natbord-sofabord har bordben som er fremstillet af sort pulverlakeret stål. Bordpladen er lavet af et helt nyt materiale – Valchromat. Valchromat er et miljøvenligt materiale fremstillet af overskudstræ fra skove og tømmerfabrikker. Alle fibre er gennemfarvede med organisk farve. Bordpladen er efterbehandlet med voks og skulle der opstår ridser i pladen, er de lette at fjerne. Slib med sandpapir (korn 300) og efterbehandle med voks, så står pladen som ny igen.

Længde: 40 cm
Bredde
: 40 cm
Højde: 37 cm

Meget anderledes, trendy og gennemtænkt lille bord med mange funktioner og lange levetid

Forventet leveringstid 2-3 uger, da det bliver produceret i Danmark efter bestilling

Forslag til dig
Beskrivelse

Sengebord- sofabord, HH 6, et unikt lille bord der er produceret i Danmark.

Dette multimøbel kan være anvendelig til mange ting i din bolig. Bordet er ideelt til at stille ved siden af en stol, sofa eller seng. Brug bordet til at skabe en stemning, eller til at være praktisk som afsætningsbord ved stolen eller sengen, hvor læselampen står og bogen, brillerne og mobilen kan ligge.

Udover det smukke og enkle design er bordpladen også speciel. Den er lavet af materialet Valchromat som er et utrolig miljøvenligt produkt. Det består af affaldstræ fra skove samt rester fra tømmerfabrikker. Alle fibrene er gennemfarvede med organiske farvestoffer og individuelt imprægneret og kemisk bundet sammen af en speciel udviklet harpiksbehandling. Alt dette gør at bordpladen er resistent over for fugt og designet til høj fysisk slidstyrke.

Forventet leveringstide: 2-3 uger

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo