Kristina Dam Studio Mirror Table Mocca Marmor lille

4.699,00 DKK
5.000,00 DKK
Du sparer: 301,00 DKK
Lager: Leveringstid er 3-5 dage - gælder også ved afhentning på vores lager.

KDS Mirror Table – Small er et lille sofabord, sidebord eller sengebord inspireret af de udstillingspodier man finder på kunstgallerier og museer.

Spejlbordet har en blanksleben mocca marmor-bordplade, der skaber en kontrast til bordets stel udført i spejl.

Et unikt og nutidigt sofabord der unægteligt vil påkalde sig opmærksomhed når det spejlsider reflekterer lyset og møblerne i din stue.

MDF/Mirror/Marble

42 L x 42 B x 43 H cm
Forslag til dig
Beskrivelse

Dette lille spejlbord fra KDS fremstår enkelt, simpelt og smukt. Egnet til brug i den moderne boligindretning, hvor nutidig og klassisk møbeldesign mødes. En mocca marmor top / bordplade giver  ro i designet i forhold til spejlstellet på bordet, som skaber dynamik og spreder lyset i rummet. Marmorbordet er lille i størrelsen og kan også med fordel bruges som sengebord i soveværelset. Designet af Kristina Dam og som det som oftest er med hendes møbel-designs, så er det nordiske og minimalistiske islæt tydeligt.

Kristina Dam Studio er nordisk minimalistisk design– omend vi taler plakater, illustrationer eller skulpturer, så gennemsyres hvert produkt af de stolte danske traditioner for design. Kristina Dam Studio tilbyder en bred vifte af borde; store sofaborde samt side- og sengeborde -  alle fremstillet i EU medlemslande af certificerede og førsteklasses materialer. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo