Mirabelle Marionette Trolley Skoletaske

795,00
Lager: Kun 1 stk. tilbage
Skoletaske: Trolley

Praktisk skoletaske fra Santoro London i form af deres Mirabelle Marionette trolley bag med integreret håndtag og hjul så man hurtigt kan tage den af ryggen og rulle med den istedet hvis den bliver for tung med alle bøgerne.

Pakke Tilbud
+
-53%
75,00
159,00
Du sparer: 84,00
=
870,00
954,00
Du sparer: 84,00
Forslag til dig
Beskrivelse

Perfekt til pigen der elsker at rejse !


Denne handy trolley rygsæk har det sofistikerede Marionette kunstværk i et pulserende farvepalet af mælkebøtte gul og jet sort, med flotte glitter højdepunkter og trykte buer til detaljer.

Tasken kan trækkes sammen med hjulene ved hjælp af det forlængelige håndtag eller bæres som en rygsæk med de justerbare polstrede stropper, der pænt glider væk, når de ikke er i brug.

Åbn hovedrummet med de nøgleformede lynlåse udsmykninger for at afsløre et polstret interiør med to sektioner sammen med en yderligere opbevarings sektion til noter og papirer.

Foret er med et delikat blomstertryk, har det andet lynlåse rum en pennestik og to lynlåsede sektioner til småt tilbehør.

Der er to lommer på ydersiden af ​​rygsækken for at bære drikkeflasker med nem adgang og et reflekterende frontpanel til ekstra trafiksikkerhed.

Uanset om det er til skole, arbejde eller en weekend tur væk, er dette en stilfuld nødvendighed for en pige på farten !

Ca.. Dimensioner: 48 x 33 x 22.5cms

Produceret i Serbien

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo