Dara sofa 210x95 cm. mørk sand

15.999,20 DKK
19.999,00 DKK
Du sparer: 3.999,80 DKK
Lager: Produktet vil være på lager 21/03/2021
Smuk, komfortabel og voluminøs sofa i et nordisk design i farven mørk sand fra Lene Bjerre. Denne Dara sofa er fremstillet af egetræ, skum af højeste kvalitet og mørk sandfarvet hør, som er både moderne, klassisk og rigtig praktisk i brug.
Sofaen måler L210xB95xH75 cm.
Med sit bløde, indbydende design og skandinaviske toner, sikre sofaen en harmonisk og afslappende fornemmelse i hele rummet og er perfekt til når du skal slappe af med en kop kaffe eller en god bog. Sofaen er intet mindre end et fantastisk sammensurium af god kvalitet, komfort og æstetik, som tilsammen indfanger en helt specielt stemning. Dara sofaens charme er altså bare ikke til at stå for.
OBS: Vi anbefaler at du bytter både sædepuder og ryglænspuder med jævne mellemrum, for at sikre at elasticiteten bevares i hele sofaen.
 
Forslag til dig
Beskrivelse

Smuk, komfortabel og voluminøs sofa i et nordisk design i farven mørk sand fra Lene Bjerre. Denne Dara sofa er fremstillet af egetræ, skum af højeste kvalitet og mørk sandfarvet hør, som er både moderne, klassisk og rigtig praktisk i brug. Sofaen måler L210xB95xH75 cm. Med sit bløde, indbydende design og skandinaviske toner, sikre sofaen en harmonisk og afslappende fornemmelse i hele rummet og er perfekt til når du skal slappe af med en kop kaffe eller en god bog. Sofaen er intet mindre end et fantastisk sammensurium af god kvalitet, komfort og æstetik, som tilsammen indfanger en helt specielt stemning. Dara sofaens charme er altså bare ikke til at stå for. OBS: Vi anbefaler at du bytter både sædepuder og ryglænspuder med jævne mellemrum, for at sikre at elasticiteten bevares i hele sofaen.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo