Gisele væglampe 10x57 cm. sølv

1.149,00 DKK
1.499,00 DKK
Du sparer: 350,00 DKK
Lager: På lager

Eksklusiv og tidløs væglampe i aluminium fra Lene Bjerre.

Lys hvilket som helst rum op med denne Gisele , der med sit stilrene og elegante design giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet.

Den flotte væglampe er med sit blanke look, en lyskilde som på den mest raffinerede måde bryder lyset og skaber harmoni og sammenspil i en hvilken som helst indretning.

Væglampen måler L10xB10xH57 cm. og har en ledningslængde på 2,1 meter.

Bemærk: Lampeskærm medfølger ikke

Forslag til dig
Beskrivelse

Eksklusiv og tidløs væglampe i aluminium fra Lene Bjerre. Lys hvilket som helst rum op med denne Gisele , der med sit stilrene og elegante design giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet. Den flotte væglampe er med sit blanke look, en lyskilde som på den mest raffinerede måde bryder lyset og skaber harmoni og sammenspil i en hvilken som helst indretning. Væglampen måler L10xB10xH57 cm. og har en ledningslængde på 2,1 meter. Hos Lene Bjerre tager vi belysningen af hjemmet meget seriøst. Vi mener nemlig, at det helt rigtige lys er med til at skabe den perfekte atmosfære i rummet. Vi inviterer dig derfor ind i en verden af belysning, hvor du i vores store sortiment, finder lamper og pendler i alle udformninger. Bemærk: Lampeskærm medfølger ikke.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også
Find os på
Tilmeld nyhedsbrev
Betalingsmetoder
paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo paymentlogo